Ikkunan vaihto

Ikkunan vaihto säästää energiaa

Ikkunan vaihto on oiva tapa säästää energiaa, sillä uudet ikkunat sisältää laadukkaan eristyksen sekä ne ovat tiiviimpiä, kuin vanhat ikkunat. Näin ilma ei pääse karkaamaan ja lämpö pysyy paremmin sisätiloissa.

Ikkunan vaihdolla lisää viihtyvyyttä sisälle

Uudet ikkunat tuovat usein lisää avaruutta sisätiloihin sekä parantavat huoneen ulkonäköä. Uudet ikkunat tuovat lisää viihtyvyyttä asuntoon. Usein kuulee asiakkaidemme sanovankin, että ”tulipas huoneesta avara ja valoisa, ja näin nopeasti!”

Uudet ikkunat vähentävät meluhaittoja

Ikkunoiden vaihto vanhaan taloon auttaa vähentämään sisätiloihin kuuluvia meluhaittoja esimerkiksi jos asut vilkkaan liikenteen tai keskustan alueilla.

Ikkunoiden vaihto lisää talon arvoa

Ikkunoiden päivittäminen nostaa talosi arvoa, josta voi olla merkittävää hyötyä, kun olet myymässä taloa eteenpäin.

Ikkunan vaihto hinta

Ikkunan vaihto hinta muodostuu useista eri tekijöistä. Mitä suurempi ikkuna on, sitä suurempi itse ikkunan hinta on. Ikkunan hinta riippuu myös ikkunatyypistä sekä ikkunan materiaaleista.

Asennustyön hinta muodostuu työn kestosta, vaativuudesta sekä kohteen sijainnista.

Ota yhteyttä Ikkunakeisariin ja kysy tarjousta ikkunan vaihdosta!

Miten ikkunanasennus prosessi etenee?

Ennen asennusta ikkunan asennusalue tarkastetaan ja mitataan, jotta varmistutaan siitä, että ikkunan asennus on mahdollista ja turvallista. Tämän jälkeen vanha ikkuna poistetaan huolellisesti, jotta ympäröivä rakenne ei vahingoitu. Uusi ikkuna asennetaan paikoilleen huolellisesti ja tarkasti, jotta se istuu tiiviisti ikkunakarmiin ja että se on turvallisesti kiinnitetty. Ikkunan ympärille jäävä tiivistetään, jotta ilma ei pääse vuotamaan sisään tai ulos. Ikkunanasennuksen viimeistely suoritetaan listoittamalla ja mahdollisesti pellittämällä ikkunanreunat. Tarvittaessa ikkunan karmia maalataan tai käsitellään. Lopuksi ikkunan reunusta siistitään syntyneistä sotkuista. Huomioitavaa on, että pölyä voi joutua haastaviin paikkoihin sekä muualle huoneistoon. Lisää ikkunaremontin vaiheista voit lukea yhteistyökumppanimme sivuilta: Ikkunoiden asennus | Pihla

”Tulipas huoneesta avara ja valoisa, ja näin nopeasti!”

Ikkunan vaihto